16 nov De verhalen van 11 november 2018

Foto: Gerrit Verhoeven (fotogizi.nl)

Op 11 november 2018 organiseerde het Texelfondspodium de 6e verhalenmiddag in De Buureton. De verhalenmiddag heeft na de voorgaande 5 edities inmiddels zijn plaats verworden en kan daardoor rekenen op een flinke belangstelling. De zaal was dan ook tot de laatste plaats bezet.
De jury, die bestond uit Margreet Berndsen, Anja Roubos en Nico Volkerts, hadden uit de 27 ingeleverde verhalen de meest aansprekende acht geselecteerd. Deze werden door de schrijvers op deze middag zelf voorgelezen. De jury gaf aan veel moeite te hebben gehad met de selectie van de acht verhalen. Het was haast niet te doen.
Het juryrapport en de verhalen kunt u lezen door onderstaande link aan te klikken.

Texelfonds verhalenbundel 2018
Juryrapport verhalenmiddag 2018

1Reactie
  • Teun Boxum
    Geplaatst op 10:37h, 06 januari Beantwoorden

    Prachtige middag met mooie verhalen.

Geef een reactie