06 feb Texel Spreekt op vrijdag 9 februari “uitverkocht”

In korte tijd hebben zich 130 personen aangemeld voor de vierde editie van ‘Texel Spreekt’ op vrijdag 9 februari in theater De Toegift te Den Hoorn. Omdat hiermee het maximum aantal plaatsen is bereikt, raadt de werkgroep Texelfondspodium het af om op de bonnefooi te komen.

Deze door het Texelfondspodium georganiseerde avond heeft als rode draad de kwaliteit van leven op Texel. Tien sprekers zijn gevraagd om in zeven minuten te vertellen over hun passie, bezigheden of droom, in relatie tot de toekomst van het eiland.

Aron Zeeman van mediaproductie ‘Texel Kijken en Luisteren’ zal een en ander op beeld vastleggen, zodat het geheel op een later tijdstip nog eens kan worden bekeken. Via een link op deze website van het Texelfondspodium, als op die van het Texelfonds, zullen vanaf maandag 12 februari de beelden te zien zijn. De geluidsopnamen worden eveneens verstrekt aan Radio Texel, die op een nader te bepalen tijdstip een uitzending hieraan zal wijden.

Geen reactie's

Geef een reactie