25 apr Geldwerven bij fondsen, waar begin ik? Tips en tricks

Jan Riemersma

Jan Riemersma

Uitnodiging voor 26 mei 2016

Het Texelfonds vindt het belangrijk en wil de mogelijkheid bieden om iedereen maximaal toe te rusten om financiële bronnen te vinden die de kwaliteit van de Texelse samenleving ten goede komen. Dit heeft niet alleen betrekking op de diverse Texelse fondsen, maar ook op de landelijke organisaties, zoals het Oranje Fonds, VSB fonds, Cultuurfonds, enz.
Het Texelfondspodium leent zich bij uitstek voor dit doel. De werkgroep heeft Jan Riemersma (aanvragendokter.nl) uitgenodigd voor een presentatie over het werven van geld bij fondsen voor geïnteresseerden uit de Texelse verenigingen, stichtingen en bewonersinitiatieven.
Jan Riemersma heeft als aanvraagbeoordelaar gewerkt voor Kansfonds, Kinderpostzegels en Oranje Fonds en geeft cursussen aan aanvragers over geld werven bij vermogensfondsen. Daarnaast is hij auteur van het Handboek voor aanvraagbeoordelaars van filantropische instellingen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere ‘Hoe schrijf ik een projectplan? Hoe stel ik een begroting op? Hoe benader ik fondsen? Ook de manier waarop fondsen aanvragen beoordelen komt aan bod.

U bent van harte welkom bij de presentatie ‘Geldwerven bij fondsen, de eerste stappen’ op donderdag 26 mei a.s. in De Buureton, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Graag voor 21 mei aanmelden via de volgende link: Aanmelden geldwerven bij fondsen

Geen reactie's

Geef een reactie